• Header Standaard

Nieuws

 • Openingstijden feestdagen

  Beste leden, De feestdagen komen er weer aan! Aanstaande maandagavond o...

  Lees meer
 • Uitbreiding in rooster vanaf oktober!

  Vanaf oktober zullen we weer nieuwe en extra lessen geven. Check de rooste...

  Lees meer
 • Fit en vitaal markt

  Lees meer
Meer nieuws

Groepslessen - Body Dynamics Tiel

Samen sporten is leuker! Kies daarom uit een van onze vele groepslessen en combineer plezier met het behalen van resultaat.
Het brede aanbod van Body Dynamics is te veel om op te noemen. Vandaar dat wij je graag persoonlijk verder helpen om zo samen te kijken welk aanbod het beste bij jou past. Kom langs en probeer ons gratis uit!

Gespecialiseerde rugtraining

Body Dynamics is al jaren lang gespecialiseerd in het geven van rugtrainingen. Altijd blijven wij streven naar de nieuwste technieken om een rug pijnvrij te houden. Dit doen wij doormiddel van specifieke oefeningen gemaakt voor iedereen op maat. De groepsles rugtraining geeft voor iedereen een mooie uitdaging ongeacht het niveau. Ben je benieuwd hoe wij jou kunnen helpen met jouw rugklachten? Neem contact met ons op!

Les Mills

Doe mee met o.a.: Bodycombat, CX Workx, Grit Strenght, Bodyjam, Bodypump, Sh’bam, Bodybalance, Sprint en Bodyvive. Al onze lessen zijn toegankelijk voor iedereen. Weten welke les het beste bij jou past? Kom vrijblijvend langs voor een nadere kennismaking en gratis proefles. Wacht niet langer en join us!

Spinning

Spinning® is hard werken en kost liters zweet. Maar je bouwt een enorm uithoudingsvermogen op. Wie er eenmaal mee begint, is vaak niet meer te stoppen.

Spinning® is een pittige training die gericht is op hart en vaten. Deze training doe je op een soort hometrainer, een stationaire fiets. De training is goed voor een sterk hart, het vergroten van je longinhoud, een goede bloedsomloop en soepele spieren. Spinning®, het woord zegt het al, betekent namelijk ‘snel ronddraaien’. Je bent dus echt hard aan het werk tijdens een uurtje fietsen.

Bellicon Circle

Bellicon is letterlijk een HIIT, een high intensity interval training, waarbij je samen met een partner traint en wederzijdse motivatie en aanmoediging onderdeel zijn van een totaaltraining en men elkaar kan motiveren om tot het uiterste te gaan.

KickFun

KickFun is een spectaculaire mix van verschillende vechtsporten, waarbij je op knallende muziek verschillende stoten en trappen op een kickbag (staande bokszak) maakt. De workouts duren 45 tot 55 minuten en zijn onder leiding van een gediplomeerd KickFun instructeur.

 

Stel niet uit, start met de Gratis Proefles Fitness

Vul daarom onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 

 

Sportschool Body Dynamics in Tiel is dé plek voor Fitness, Personal training en Groepslessen. Bij Body Dynamics ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Past Body Dynamics bij mij? Doe de Lidmaatschapstest!

Nieuws

 • Openingstijden feestdagen

  Beste leden, De feestdagen komen er weer aan! Aanstaande maandagavond o...

  Lees meer
 • Uitbreiding in rooster vanaf oktober!

  Vanaf oktober zullen we weer nieuwe en extra lessen geven. Check de rooste...

  Lees meer
 • Fit en vitaal markt

  Lees meer
Meer nieuws
 • VERNIEUWDE WEBSITE ONLINE!

  VERNIEUWDE WEBSITE ONLINE!

  Graag tot ziens in het gezelligste sportcentrum van Tiel en omgeving!

  meer informatie
 • BODY DYNAMICS ALS LOKAAL STEUNPUNT NIEUW

  BODY DYNAMICS ALS LOKAAL STEUNPUNT NIEUW

  Steunpunt

  meer informatie