Massage: Bas Vermeulen | Sport- en Gezondheidscentrum Body Dynamics
 • Openingstijden

  OPENINGSTIJDENX

  MAANDAG 08:00 - 22:00 uur

  DINSDAG 08:00 - 22:00 uur

  WOENSDAG 08:00 - 22:00 uur

  DONDERDAG 08:00 - 22:00 uur

  VRIJDAG 08:00 - 22:00 uur

  ZATERDAG 09:00 - 17:00 uur

  ZONDAG 09:00 - 13:00 uur

 • 0344-619777
 • Contact

  Neem contact met ons opX

  ADRESGijsbert Stoutweg 7a, 4005 LE Tiel, Nederland
  info@body-dynamics.nl

Massage: Bas Vermeulen

Massage is gezond omdat het uiteenlopende positieve effecten op het lichaam heeft. Zo activeert het de bloedsomloop, verlicht het pijn en ondersteunt het de lymfestroom die zorgt voor een optimale afvoer van afvalstoffen. Onderga je regelmatig een massage, dan weet je hoe ontspannend dit kan werken. Je laat alle stress varen en ervaart een compleet gevoel van welzijn.

Bas              basismasseur

Bij Bas kunt u terecht voor verschillende massages, die ook uitstekend met elkaar te combineren zijn. U kunt zelf aangeven wat u wilt!

Op woensdag is hij aanwezig in het sportcentrum van 19u-22u.
KLASSIEKE MASSAGE

Een klassieke massage zorgt voor minder spiervermoeidheid en pijn. Door massage wordt de doorbloeding verbeterd, waardoor gifstoffen worden afgevoerd en pijnlijke, overbelaste, stijve spieren weer lekker soepel worden. Klassieke massage is ook heel goed voor het aanzetten van het immuunsysteem en zelfherstellend vermogen van het lichaam. U slaapt beter, het vergroot de alertheid, uw spijsvertering gaat beter en u bent minder gestresst. Een klassieke massage is zonder olie.

ONTSPANNINGSMASSAGE

Ontspanningsmassage is een klassieke lichaamsmassage direct op de huid, waarbij een goede massage olie gebruikt wordt. Een goede ontspanningsmassage kan zowel lichamelijk als geestelijk werken voor het behoud van een goede gezondheid. Uiteindelijk is de ontspanningsmassage bedoeld om los te komen van de dagelijkse stress in lichaam en geest, zodat het lichaam weer ervaart hoe het aanvoelt om ontspannen te zijn. Bij een ontspanningsmassage is de ademhaling dieper, worden spieren en pezen soepeler, wordt het lichaam beter doorbloed, wordt de afvoer van afvalstoffen gestimuleerd en komt er rust in het hoofd. Veel klachten door oververmoeidheid, stress, verkeerde zit-, loop- of staan houding wordt voorkomen en/of opgeheven. U kunt een deelgebied van het lichaam laten masseren, bijvoorbeeld rug, nek, schouders en hoofdhuid. Uiteraard is het ook mogelijk om het gehele lichaam te laten masseren (rug, schouders, nek, hoofdhuid, armen, handen, benen achterzijde, benen voorzijde, voeten en eventueel het gezicht).

AYURVEDISCHE MASSAGE

Bij de Ayurvedische massage wordt de massagevorm aangepast aan je lichaamstype – de zogenaamde dosha: vata, pitta, kapha en aan wat bij jou nu past. Je wordt van je kruin tot je tenen gemasseerd. Tijdens de massage worden authentieke ayurvedische oliën warm op het lichaam aangebracht. Het gebruik ervan combineert de heilzame effecten van massage met de geneeskrachtige werking van medicinale kruiden. Beiden stimuleren de huidfuncties, versterken regeneratie van de lichaamsweefsels, activeren de doorbloeding en de uitscheiding van afvalstoffen. De keuze van de medicinale oliën is afgestemd op je lichaamsbouw, constitutie en eventuele klachten. Ayurveda werkt ’op maat’.

 STOELMASSAGE

Stoelmassage is een korte, ontspannende en activerende massage ter preventie van werkstress en RSI. De massage kan op de werkplek door de kleding heen worden gegeven. Na de behandeling op de massagestoel voelt men zich ontspannen en verfrist, doordat de bloedsomloop wordt gestimuleerd en de aanvoer van voedingsstoffen en zuurstof naar de hersenen toenemen. Bij de stoelmassage gaat het om drukpuntmassage ter bevordering van de lichamelijke conditie en ter voorkoming van aan het werk gerelateerde ziekten, zoals RSI en de symptomen van stress.

De verschillende massages zijn ook uitstekend met elkaar te combineren, u kunt zelf aangeven wat u wilt!

PRIJZEN:
30 minuten massage naar keuze voor € 25,00
60 minuten massage naar keuze voor € 45,00

Afspraak maken? Bas Vermeulen: 06-83923500 of inschrijven in de map op bij balie.

COPYRIGHT © SPORT- EN GEZONDHEIDSCENTRUM BODY-DYNAMICS.
ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN.
ADRES: GIJSBERT STOUTWEG 7A, TIEL. TELEFOON: 03 44 61 97 77