• Openingstijden

  OPENINGSTIJDENX

  MAANDAG 08:00 - 22:00 uur

  DINSDAG 08:00 - 22:00 uur

  WOENSDAG 08:00 - 22:00 uur

  DONDERDAG 08:00 - 22:00 uur

  VRIJDAG 08:00 - 22:00 uur

  ZATERDAG 09:00 - 17:00 uur

  ZONDAG 09:00 - 13:00 uur

 • 0344-619777
 • Contact

  Neem contact met ons opX

  ADRESGijsbert Stoutweg 7a, 4005 LE Tiel, Nederland
  info@body-dynamics.nl

ONZE ACTIVITEITEN

B.B.B., Pilates en BodyShake & Steps

1-OoI8-diapo1

B.B.B.

B.B.B. staat voor Buik, Billen, Benen, maar ook de rest van het lichaam komt aan de beurt. Het is een combinatie van conditionele en spierversterkende oefeningen en is geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Elke 4 tot 6 weken wordt er weer een andere les gegeven. Dit loopt uit een van een les Body Vive, Body Shake of een rugtraining met gebruik van ballen, stokken of dyna bands.


Pilates

Pilates

De Pilates Methode, ontwikkeld door de legendarische Joseph Pilates, is een oefenmethode voor het gehele lichaam. In de methode wordt gewerkt naar het vinden van de ultieme balans tussen body en mind en de samenhang tussen kracht, souplesse en controle.

Het centrum van kracht (Powerhouse), oftewel de buikspieren, rugspieren, binnenkant dijbeen en bilspieren, is het punt van waaruit alle oefeningen worden opgebouwd. Het resulteert in een krachtig, soepel lichaam en gestroomlijnde spieren (geen bulk, massa), een goede houding en een groot bewustzijn van je lichaam. In de Pilates les wordt gebruik gemaakt van de Pilates Chair om tot de bovengenoemde resultaten te kunnen komen. Ook is er een serie oefeningen op de mat, met als uitgangspunt de ‘Powerhouse’ oftewel het centrum van kracht, nog eens extra te versterken. Een gezond lichaam zonder blessures is hierbij een must!

Voor wie is de Pilates Methode? Pilates is toegankelijk voor iedereen of ze nu jong of oud zijn, topatleet of niet. Iedereen die bewust met zijn lichaam wil omgaan, zijn of haar spieren in balans wil brengen, zijn of haar houding wil verbeteren en zichzelf fitter wil gaan voelen.

Het trainingsresultaat

 • Een sterk, slank en lang lichaam
 • Verbeteren en beheersen van lichaam, ongeacht de huidige conditie
 • Voorkomen van of snellere genezing van blessures
 • Revalideren van een operatie of blessure
 • Uitdaging in de sportroutine
 • Pilates is een ideaal alternatief voor ieder die reguliere training niet aankan vanwege bijvoorbeeld hoge bloeddruk, diabetes, osteoporosis, scoliosis, carpal tunnel syndroom, zwaarlijvigheid, chronische rugklachten, etc.

Body Shake

BODYSHAKE® is jouw 45 minuten los gaan!  Tijdens deze ultieme buik en rugtraining wordt er gebruik gemaak
t van een buis
(Xco-Trainer®) met een bewegende massa erin. Door de verschillende maten kan iedereen op zijn of haar eigen niveau trainen. Op de klinkende beats van de laatste hits schud je alle stress van je af en voel je direct het effect van deze vernieuwende training. De training heeft een vaste cyclus waarbij elke drie maanden de muziek en de bewegingsroutine worden vernieuwd.


steps_513x332

Steps

Steps is een energieke les waarbij gebruik wordt gemaakt van een in hoogte verstelbare step en eenvoudige bewegingen op, over en rondom de step. De cardionummers zorgen voor vetverbranding in een hogere versnelling. De les is geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

COPYRIGHT © SPORT- EN GEZONDHEIDSCENTRUM BODY-DYNAMICS.
ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN.
ADRES: GIJSBERT STOUTWEG 7A, TIEL. TELEFOON: 03 44 61 97 77