• Openingstijden

  OPENINGSTIJDENX

  MAANDAG 08:00 - 22:00 uur

  DINSDAG 08:00 - 22:00 uur

  WOENSDAG 08:00 - 22:00 uur

  DONDERDAG 08:00 - 22:00 uur

  VRIJDAG 08:00 - 22:00 uur

  ZATERDAG 09:00 - 17:00 uur

  ZONDAG 09:00 - 13:00 uur

 • 0344-619777
 • Contact

  Neem contact met ons opX

  ADRESGijsbert Stoutweg 7a, 4005 LE Tiel, Nederland
  info@body-dynamics.nl

ONZE ACTIVITEITEN

Bellicon, KickFun en Piloxing

Bellicon Bounce

Bellicon® Bounce is een innovatief en modern groepsfitness en trainingsconcept met een vooraf samengesteld, vaststaand bewegingsprogramma. De lessen bestaan uit een combinatie van verschillende segmenten en het aan de ene kant bevorderen van het uithoudingsvermogen en aan de andere kant het opbouwen van kracht. Speelse elementen van dansen, en een verscheidenheid aan combinatie-oefeningen vullen dit ontzettend leuke en spannende Bounce concept aan. Ondanks dat het een intensieve training is, moet u vooral genieten van de hoge fun factor van deze workout.


Bellicon Circle

Het Bellicon® Circle trainingsprogramma is letterlijk een HIIT, een high intensity interval training, waarbij je samen met een partner traint en wederzijdse motivatie en aanmoediging onderdeel zijn van een totaaltraining en men elkaar kan motiveren om tot het uiterste te gaan. Deze veelzijdige trainingsmethode is een totale lichaamstraining bedoeld om spiermassa te vergroten en dus toegespitst op sportieve en atletische deelnemers. Kracht, uithoudingsvermogen, coördinatie en tijdssequenties behoren tot de integrale elementen van een bellicon® Circle training.

 


KickFun!

Wat is KickFun?IMG_5981

KickFun is een spectaculaire mix van verschillende vechtsporten, waarbij je op knallende muziek verschillende stoten en trappen op een kickbag (staande bokszak) maakt. De workouts duren 45 tot 55 minuten en zijn onder leiding van een gediplomeerd KickFun instructeur.

Is KickFun voor iedereen geschikt?

Vrijwel iedereen kan KickFun doen, aangezien iedereen op zijn/haar eigen niveau mee kan doen. Mensen met eventuele blessures kunnen voor de les het beste even overleggen met de instructeur. Die kan bepalen welke oefeningen je wel en niet mee kunt doen.

Is KickFun een vechtsport?

Nee. KickFun is zeker geen vechtsport. Je ontvangt dus nooit stoten of trappen. Je deelt wel uit (op de kickbag). KickFun is bedoeld als groepslesworkout. Het gaat er dus om dat je vet verbrand en je conditie en kracht verbeterd, niet dat je leert vechten. De KickFun instructeur let natuurlijk wel op je technieken zodat je geen blessures oploopt.

Bron: www.kickfun.nl

Wil je een Kickfun les volgen? Schrijf je dan in op de lijst.


piloxing-1170x500

Piloxing

Piloxing is een groepsles waarin de spieropbouw van Pilates, de kracht en cardio van boksen en het plezier en de sensualiteit van dans gecombineerd wordt tot een high energy workout. Het is niet alleen een vetverbrandende, maar ook een spierversterkende workout. Door piloxing kom je zeker in vorm en de lessen zijn leuk én uitdagend.

Drie kwartier beweeg je non-stop op de muziek en ligt de focus op het verbeteren van je balans en conditie. Piloxing doe je op je blote voeten of met antislipsokken aan. Ook kun je gebruik maken van speciale handschoenen. Deze maken de bewegingen met de armen nog intensiever.


 

COPYRIGHT © SPORT- EN GEZONDHEIDSCENTRUM BODY-DYNAMICS.
ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN.
ADRES: GIJSBERT STOUTWEG 7A, TIEL. TELEFOON: 03 44 61 97 77