• Openingstijden

  OPENINGSTIJDENX

  MAANDAG 08:00 - 22:00 uur

  DINSDAG 08:00 - 22:00 uur

  WOENSDAG 08:00 - 22:00 uur

  DONDERDAG 08:00 - 22:00 uur

  VRIJDAG 08:00 - 22:00 uur

  ZATERDAG 09:00 - 17:00 uur

  ZONDAG 09:00 - 13:00 uur

 • 0344-619777
 • Contact

  Neem contact met ons opX

  ADRESGijsbert Stoutweg 7a, 4005 LE Tiel, Nederland
  info@body-dynamics.nl

ONZE ACTIVITEITEN

Body & Mind lessen

brand-bodybalance-poster

Body Balance

BODYBALANCE is de op yoga, tai chi, en pilates gebaseerde workout waarbij je flexibiliteit en kracht opbouwt en je een gevoel krijgt van rust en kalmte. Gecontroleerde ademhaling, concentratie en een zorgvuldig gestructureerde serie van stretches, bewegingen en houdingen op muziek creëren een holistische workout die het lichaam in een toestand van harmonie en balans brengt.


NirvanaFBCoverPhoto

Nirvana Fitness

NirvanaFitness® is een unieke mix van opzwepende muziek, eenvoudig te volgen Pilates en yogaoefeningen en ritmische ademhaling om het lichaam te ontgiften.

NirvanaFitness® is een les waarin je leert hoe je correct moet ademen tijdens een reeks van functionele Pilates en yogaoefeningen, die leidt naar een langzamer en dieper dagelijks ademhalingspatroon (middenrif bij langdurig uitademing), dat oppervlakkig standaard ademhalen zal vervangen.


Boek Nu!


Feldenkrais

Relaxercises/ Feldenkrais

Relaxercises/ Feldenkrais is een body en mind les waarbij gebruik wordt gemaakt van bewegingen uit het traditionele Yoga en Tai Chi. Onderdelen zijn: ademhalingstechnieken, flexibiliteit, statische kracht, concentratie en meditatie.

Feldenkrais is een praktische en efficiënte methode om te leren hoe je over meer van je eigen  bewegingsmogelijkheden kunt beschikken. Aandacht is een belangrijk aspect in de lessen, je zou het daarmee ‘Mindfullnes in Beweging’ kunnen noemen

Voor wie?
Deze les is geschikt voor deelnemers van ieder niveau, ongeacht leeftijd of geslacht. Het zorgt voor ontspanning van schouders en nekgebied. De rompspieren worden sterker en men krijgt een betere lichaamshouding. Dit samen met heerlijke muziek maakt alles tot een zeer prettige les.


download

Yoga/ Pilates

De Pilates-filosofie werkt met training van lichaam en geest. Om dat te bereiken bestaat er een serie speciaal ontwikkelde Pilates oefeningen. Door de samenwerking tussen lichaam en geest voel je je lekkerder in je lijf en in je geest. Lichaam en geest raken goed in balans.Ook worden er ontspanningstechnieken gegeven door middel van de Feldenkrais methode. Feldenkrais gaat uit van de eenheid van lichaam en geest: Een verandering in bewegen leidt tot een verandering in denken, waarnemen en voelen. En andersom. Feldenkrais is bewust worden door bewegen.

COPYRIGHT © SPORT- EN GEZONDHEIDSCENTRUM BODY-DYNAMICS.
ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN.
ADRES: GIJSBERT STOUTWEG 7A, TIEL. TELEFOON: 03 44 61 97 77