• Openingstijden

  OPENINGSTIJDENX

  MAANDAG 08:00 - 22:00 uur

  DINSDAG 08:00 - 22:00 uur

  WOENSDAG 08:00 - 22:00 uur

  DONDERDAG 08:00 - 22:00 uur

  VRIJDAG 08:00 - 22:00 uur

  ZATERDAG 09:00 - 17:00 uur

  ZONDAG 09:00 - 13:00 uur

 • 0344-619777
 • Contact

  Neem contact met ons opX

  ADRESGijsbert Stoutweg 7a, 4005 LE Tiel, Nederland
  info@body-dynamics.nl

ONZE ACTIVITEITEN

Dans

Body Jam

bodyjam-2

BODYJAM is de cardio-workout waarbij je vrij bent om de sensatie van dans te beleven. Een verslavende mix van de nieuwste dansstijlen op de coolste muziek. Het fun aspect en het cardio aspect zijn bij BODYJAM even belangrijk. Funky instructeurs leren je om je losjes en soepel te bewegen in deze 55 minuten durende les. Zoals bij alle andere Les Mills programma’s, wordt een les elke 3 maanden vernieuwd met nieuwe muziek en nieuwe choreografie. Elke nieuwe les is een andere danservaring, afhankelijk van wat nieuw en hot is!


aerobics_265-vi

Hi-Lo2Funk

Hi-Lo2Funk is een aerobics workout met een funky flavour, waarin diverse bewegingen in verschillende stijlen worden gecombineerd.


NEW-jazz-photo

Jazz Dance

Jazz Dance in de dansvorm uit de jaren ’70. Op swingende muziek doe je leuke passen in combinatie met spierversterkende oefeningen voor buik, billen en benen.


StreetDance

Streetdance

Streetdance is een verzamelnaam van dansvormen die niet zijn ontwikkeld in dansinstituten maar op straat, in clubs en op middelbare scholen. Tegenwoordig kan streetdance gezien worden als een onderdeel van de hiphop en funkdancestijlen, die al in de jaren zeventig ontstonden.

Streetdance is een sport waarbij aspecten als improvisatie en aanmoediging door omstanders een rol spelen waarbij er vaak een sterke sociale interactie met omstanders en mededansers is. Streetdance wordt in Nederland vaak onderwezen op sportscholen. Er zijn in Nederland echter ook een aantal gespecialiseerde dansscholen voor hiphop en streetdance.


zumba

Zumba

ZUMBA FITNESS® is een fitnessprogramma dat is gebaseerd op Latijns-Amerikaanse dans, zoals de Salsa, Merengue, Axé, Samba en Cumbia en is een vetverbrandende, spierversterkende workout. Zumba groepslessen combineren wereldwijde muziekstijlen met makkelijk te volgen choreografie, voor een total-body workout. Elke les is weer een feest!


zumba-gold

Zumba Gold

ZUMBA GOLD® is uitermate geschikt voor 55-plussers die jong van geest zijn of voor mensen voor wie ZUMBA FITNESS® nog te snel gaat! Doe mee en houdt lichaam en geest actief en gezond! Het verschil met ZUMBA FITNESS® is dat bij ZUMBA GOLD® het tempo lager is. De ZUMBA GOLD®-les is een workout op dynamische Latin muziek boordevol unieke en exotische danspassen.
ZUMBA GOLD® verbrandt calorieën, ontwikkelt spierkracht en verbetert je gezondheid en uithoudingsvermogen.

Boek Nu!

COPYRIGHT © SPORT- EN GEZONDHEIDSCENTRUM BODY-DYNAMICS.
ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN.
ADRES: GIJSBERT STOUTWEG 7A, TIEL. TELEFOON: 03 44 61 97 77