• Header Standaard

Nieuws

 • Compensatieregeling COVID-19

    Beste lid van ons centrum,   Het zal u niet zijn ontgaan...

  Lees meer
 • Lenen van klein materiaal

  Wil je thuis met klein materiaal trainen? Stuur dan een mailtje naar info@bod...

  Lees meer
 • Sportcentrum gesloten wegens COVID-19

  Beste leden van Body Dynamics, Wegens de maatregelen van de regering en het ...

  Lees meer
Meer nieuws

Corona update 23-3

Blijf trainen met Body Dynamics

Op dit moment zijn wij allen, over de hele wereld, getroffen door het Corona virus. Een pandemie, die op ieder zijn leven invloed heeft. Het is een tijd waarbij het van belang is om goed te zorgen voor de eigen gezondheid en elkaar te ondersteunen. Wij krijgen veel vragen over het stopzetten en/of tijdelijk bevriezen van het abonnement en het terugbetalen van de maandelijkse contributie. Door de uitzonderlijke omstandigheden waar wij ons allen in bevinden, hebben wij tijd nodig om hiervoor een passend antwoord te formuleren. 

Gezien wij allen in hetzelfde schuitje zitten en wij allen van elkaar afhankelijk zijn, hopen wij dat wij ook nu de duurzame relatie met al onze leden kunnen behouden. Sommigen zijn al jaren lid, anderen pas sinds kort, maar allen worden gewaardeerd. Jij als klant zorgt ervoor dat wij kunnen bestaan. Jouw steun en vertrouwen in de organisatie zorgt er voor dat wij ook na alle hectiek ons kwalitatief hoge aanbod kunnen blijven aanbieden. Wij vragen om jullie geduld, begrip en loyaliteit, juist nu in deze onzekere tijd.

Echter...

In deze bijzondere tijd willen we iedereen zo goed mogelijk faciliteren om te blijven sporten. Daarom bieden we veel manieren aan om thuis aan je fitheid te werken tot onze clubs weer geopend zijn. Hoe gaan we dit doen?

- Online lessen via Facebook

- Trainingsschema's voor thuis op aanvraag (mail naar info@body-dynamics of stuur je aanvraag via Facebook

- Gratis workouts van Les Mills via de onderstaande link:

https://watch.lesmillsondemand.com/at-home-workouts?utm_source=Les+Mills+Clubs+-+zonder+ketens+%2813-03-2020%29&utm_campaign=436d37d468-lmod+clubs_COPY_01&utm_medium=email&utm_term=0_1e660f939c-436d37d468-343226273&mc_cid=436d37d468&mc_eid=daea9de19f

- Het programma 'bewegen als medicijn' (hieronder beschreven)

Uitnodiging 6 weken programma ‘Bewegen als medicijn, hoe doe je dat?’

Wij kunnen ons voorstellen dat je de situatie erg onwerkelijk vindt, waarin we ons nu begeven en dat je je afvraagt, hoe pak ik dat nu aan, hoe blijf ik toch fit en sterk?

Wij dragen graag een steentje bij om gemotiveerd te blijven werken aan je fitheid.

Gratis deelname aan het online programma ‘Bewegen als medicijn, hoe doe je dat’

Al onze leden krijgen de beschikking over het 6 weken ‘Bewegen als medicijn, hoe doe je dat?’ online programma. Dit programma biedt elke week een thema, een video en een tip programma.

Vrij gebruik van het thuis video oefen programma

Binnen dit programma krijg je bovendien gratis het thuis video oefen programma ter beschikking met oefeningen voor;

-kracht

-balans

-lenigheid

-uithoudingsvermogen

Wil je hiervoor inschrijven, mail dan (gratis deelname BAM 6 weken programma vanuit Body Dynamics naar info@body-dynamics.nl .

Verder zijn wij, met het team aan de slag met een groot onderhoudsplan, zodat onze faciliteiten straks weer tiptop spik en span zijn als we weer open mogen.

 

Steun vanuit de overheid

Ook zijn wij aan het onderzoeken welke maatregelen onze overheid ons biedt. Het bedrijf is wel dicht, maar onze kosten draaien voor een groot gedeelte door. Daar zitten natuurlijk duizenden bedrijven mee, dus de overheid heeft hier een flinke kluif aan. Ze hebben dan ook nog geen antwoord voor ons op dit moment, maar beloven wel te helpen. We houden jullie op de hoogte en kunnen jullie zeker de eerste week van april meer duidelijkheid geven

Compensatie voor onze leden

De wet beschermt bedrijven en werknemers in geval van overmacht. Daar is in dit geval ook sprake van. Dat betekent dat de contributie gewoon door blijft lopen, ondanks dat we tijdelijk gesloten zijn. Wij betalen op onze beurt onze werknemers, huur en andere vaste kosten gewoon door. Op die manier kunnen we voorkomen dat we in een (nog grotere) crisis terecht komen. We vragen dan ook je begrip hiervoor.

We gaan echter, als we duidelijkheid hebben over de situatie, de duur en antwoorden vanuit de overheid, een compensatieregeling treffen voor onze leden. De manier waarop, dat kunnen we dus op dit moment helaas nog niet invullen.

We hopen natuurlijk dat je wel lekker actief blijft en dat de workouts en inspiratie die we aanreiken, praktisch genoeg zijn om toch op dezelfde frequentie als voorheen sportief actief te blijven. Maar toch zullen wij additioneel, vóór 6 april laten weten welke compensatieregeling we gaan bieden. Hoewel we begrijpen dat iedereen hier meteen informatie over wil krijgen, hopen we op jullie begrip, medewerking en geduld in deze.

Als er nieuwe ontwikkelingen zijn tussendoor, dan stellen we jullie hiervan op de hoogte.

Met sportieve groet,

De directie en het team van Body Dynamics

Nieuws

 • Compensatieregeling COVID-19

    Beste lid van ons centrum,   Het zal u niet zijn ontgaan...

  Lees meer
 • Lenen van klein materiaal

  Wil je thuis met klein materiaal trainen? Stuur dan een mailtje naar info@bod...

  Lees meer
 • Sportcentrum gesloten wegens COVID-19

  Beste leden van Body Dynamics, Wegens de maatregelen van de regering en het ...

  Lees meer
Meer nieuws
 • VERNIEUWDE WEBSITE ONLINE!

  VERNIEUWDE WEBSITE ONLINE!

  Graag tot ziens in het gezelligste sportcentrum van Tiel en omgeving!

  meer informatie
 • BODY DYNAMICS ALS LOKAAL STEUNPUNT NIEUW

  BODY DYNAMICS ALS LOKAAL STEUNPUNT NIEUW

  Steunpunt

  meer informatie